Folk jõudis autoärisse

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Folk Auto omanik Priit Simberg usub, et keskendumine Škoda margile loob kõik eeldused selleks, et töötajate teadmised selle margi kohta muutuvad veelgi detailsemateks.
Osaühingu Folk Auto omanik Priit Simberg usub, et keskendumine Škoda margile loob kõik eeldused selleks, et töötajate teadmised selle margi kohta muutuvad veelgi detailsemateks. Foto: Elmo Riig

Uusi Volkswageneid Viljandis enam ei müüda. Esindus, kust seda marki autosid seni osta sai, on vahetanud omanikku ja nime ning jätkab üksnes Škodaga. Küll aga võib Volkswageniga tuttavasse kohta hooldusesse minna.

Tallinna tänava ääres asuva esinduse siltidel seisab veel praegugi nimi Møller Auto Viljandi, kuid seda üksnes seepärast, et muudatuste tegemine võtab oma aja. Arhitektid on asunud hoonet Škoda standarditele vastavaks kohendama. Ümberkujunduse ootel on ka salongi sisemus. Volkswagenid on aga esindusest juba välja veeretatud ning vaatamiseks ja katsumiseks on sisse lükatud varasemast rohkem Škodasid.

Juriidiliselt on Møller Auto Viljandi omanikku ja nime vahetanud. Norrakatele kuuluva MøllerGruppeni esinduse asemel on koha sisse võtnud nii-öelda oma käe peal tegutsev ettevõte, mille nimi on ühteaegu rahvalik ja viljandilik: osaühing Folk Auto.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles