Lõpeb kammermuusikasari

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiuldaja Kristina Kriit
Viiuldaja Kristina Kriit Foto: Erakogu

Sarja «Kammermuusika linnas. Viljandi» lõpetab nüüdisaegsele kammermuusikale pühendatud kontsert «Muusika TÄNA», millel astuvad üles viiuldaja Kristina Kriit ja pianist Diana Liiv. Kontsert on 29. märtsil kell 19 Viljandi muusikakooli orkestrimajas.

Duo Kristina Kriit ja Diana Liiv tegutseb aastast 2008. Mullu võitis duo laureaaditiitli Leedus rahvusvahelisel konkursil «Music Without Limits». Mõlemad interpreedid on aktiivsed nii solistina kui eri kammerkoosseisudes.

Ettekandele tulevad maailmanimega Poola helilooja Krzysztof Penderecki sonaat viiulile ja klaverile, hollandlase Louis Andriesseni «Erose aed», Eesti noorema põlvkonna silmapaistvama helilooja Malle Maltsi teos «Chameleon chant» viiulile ja live-elektroonikale ning Poola päritolu helilooja Witold Lutoslawski «Subito». Lisaks on kontserdi kavas juba viiulirepertuaari kullafondi kuuluvad teosed Dmit­ri Šostakovitši viiulikontsert number 1 ja Béla Bartoki sonaat sooloviiulile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles