Vana veski meelitab noori adrenaliinisõltlasi eluga riskima

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köstri tänaval stalkerliku kolossina kõrguv vana veski meelitab linna ja maakonna seiklusjanulisi noori eluga riskima. Politsei on hoone teravdatud tähelepanu alla võtnud ning manitseb lapsi ja nende vanemaid mõistlikkusele: hoones ringi liikumine võib lõppeda surmava õnnetusega.
Köstri tänaval stalkerliku kolossina kõrguv vana veski meelitab linna ja maakonna seiklusjanulisi noori eluga riskima. Politsei on hoone teravdatud tähelepanu alla võtnud ning manitseb lapsi ja nende vanemaid mõistlikkusele: hoones ringi liikumine võib lõppeda surmava õnnetusega. Foto: Elmo Riig

Viljandis Paalalinna ja Kantreküla piiril Köstri tänaval asuv vana viljaveski on muutunud linna ja maakonna noortele omalaadseks ajaveetmispaigaks. Et aga ehitises varitsevad ohud, on politsei muutunud väga murelikuks.

Piirkonnapolitseinik Silver Simuste ütles, et kuigi noori on säärased mahajäetud paigad alati meelitanud, ei tohiks sellesse kergel käel suhtuda. «Korrakaitsjatele on viimasel ajal laekunud teateid seal aset leidnud rüüstamistest ning tuntakse muret kaasneva lärmi, korrarikkumiste ja noorte ohutuse pärast,» märkis ta ning lisas, et politseipatrullid on hakanud oma igapäevastel käikudel veskit ja teisi selliseid ohtlikke hooneid silmas pidama.

Turnivad ja hüppavad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles