Tarvastu vald aitab kohalikel entusiastidel paate hankida

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui võimalik, kasutab priitahtlik järvepäästeselts Rein Tafenau või mõne teise liikme isiklikku paati. Nüüd loodetakse Tarvastu valla abiga saada veeteede ametilt seltsile päris oma paat koos autohaagisega paadi vedamiseks, et sõita väljakutsete puhul mööda maakonda.
Kui võimalik, kasutab priitahtlik järvepäästeselts Rein Tafenau või mõne teise liikme isiklikku paati. Nüüd loodetakse Tarvastu valla abiga saada veeteede ametilt seltsile päris oma paat koos autohaagisega paadi vedamiseks, et sõita väljakutsete puhul mööda maakonda. Foto: Rein Tafenau

Nädala eest saatis Tarvastu vallavanem Alar Karu veeteede ametile kirja, kus palub kaks riigile kuuluvat mootorpaati tasuta vallale anda. Paatide kasutus­õiguse soovib vald edasi anda kohalikule paadiseltsile ja järvepäästeseltsile.

Alar Karu sõnul olid mittetulundusühingud Suislepa Paadiselts ja Mulgimaa Järvepääste taotlused juba omal algatusel ette valmistanud ning vald läks neile lihtsalt asjaajamises appi. «Tahaksime neid igakülgselt toetada, sest mehed ajavad õiget asja. Taotleme esmalt paatide vallale võõrandamist ja siis annaksime need üle seltsidele, kes teevad alused korda ning hakkavad neid kasutama ja hooldama,» kõneles vallavanem. 

Vald taotleb veeteede ametilt endale kaht veesõidukit. Viiemeetrise mootorpaadiga tuleks kaasa ka autohaagis ja need läheksid päästjate käsutusse. 6,3-meetrise aluse soovib vald anda Suislepa paadiseltsile Õhne jõe korrashoidmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles