Õiget istutamisaega näitab võilill

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järve kaldal Vardja külas tegutseva Järve Talu Aianduse perenaine Merike Rosenberg pakub peale taimede ka aiahooldusteenust.
Viljandi järve kaldal Vardja külas tegutseva Järve Talu Aianduse perenaine Merike Rosenberg pakub peale taimede ka aiahooldusteenust. Foto: Marko Saarm

Päikesepaistelised ilmad kutsuvad aeda kõpitsema. Taimede istutamiseks on praegu küll veel pisut külm, aga ettevalmistus- ja hooldustöid saab juba teha.

Osaühingu Järve Talu Aiandus perenaine Merike Rosenberg kasvatab aiandis tomateid, kurke, maitsetaimi, püsikuid, suvelilli ja roose ning pakub aiahooldusteenust. Aednikupisiku sai ta oma sõnul vanavanematelt. «Kui me linnas elasime, siis kasvatas memm püsikuid ja vanaisa roose. Käisin nendega turul ja laatadel kaasas. Sealt see alguse sai. Mul on tunne, et see on veidi nagu päritav,» kõneles ta.

Ka Rosenbergi vanemad tegelesid taimede kasvatamise ja hooldamisega. Kuus aastat tagasi võttis aga tütar aiandi tegemised üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles