Paalalinna kool alustas kolimist

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurem osa Paalalinna kooli raamatukogust on juba ära kolitud. Pildil on kooli direktor Aavo Palo ning raamatukogu juhataja Elve Jensen.
Suurem osa Paalalinna kooli raamatukogust on juba ära kolitud. Pildil on kooli direktor Aavo Palo ning raamatukogu juhataja Elve Jensen. Foto: Marko Saarm

Tänavu algab Viljandi Paalalinna koolis ümberehitus ja tulevase õppeaasta veedavad õpilased asenduspindadel. Koolipere on kolimisega juba algust teinud.

Paalalinna kooli direktor Aavo Palo ütles, et kolimist alustati käesoleva kuu algul. «Eks me jupi kaupa koli. Nende inimestega, kes majas on, vaikselt pakime ja sorteerime. Ega kuskilt selleks lisajõude võtta ole.»

Praeguseks on direktori sõnul mujale viidud ligikaudu kaks kolmandikku kooli raamatukogust, enamik muuseumist ja suusabaas. «Plaanis on kool tühjaks kolida juuni lõpuks, mil läheme suvepuhkusele,» märkis Palo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles