Aruandega hilinenud said linnalt karistuse

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurima toetussumma saamise järel aruandlusega hilinenud tenniseklubi Fellin eestvedaja Ott Ahonen lootis, et hilinemise eest karistust ei tule. Samas kinnitas ta, et tenniseklubi jääb kaotatud tuhandest eurost hoolimata ellu ning tegevus jätkub. Tennisemaja ja olmehoone ehituseks on sihid seatud ja nüüd oodatakse selleks volikogu soosivat otsust.
Suurima toetussumma saamise järel aruandlusega hilinenud tenniseklubi Fellin eestvedaja Ott Ahonen lootis, et hilinemise eest karistust ei tule. Samas kinnitas ta, et tenniseklubi jääb kaotatud tuhandest eurost hoolimata ellu ning tegevus jätkub. Tennisemaja ja olmehoone ehituseks on sihid seatud ja nüüd oodatakse selleks volikogu soosivat otsust. Foto: Elmo Riig

17. aprilli korraldusega määras Viljandi linnavalitsus projekti- ja tegevustoetuse aruandega hilinenud ühingutele karistuse, mis on linnapea arvates saalomonlik. 

Veebruaris teravalt päevakorda kerkinud aruandlusteema küttis kirgi, sest mõnegi toetuse saaja puhul tekkis küsimus, kas ta on võimeline tegevust jätkama. Valusaimalt puudutas see tenniseklubi Fellin, kes oli aruandega hiljaks jäänud kaks nädalat ja keda ähvardasid karmid tagajärjed: silmitsi seisti võimalusega, et järgmise kahe aasta jooksul tenniseklubi toetust ei saagi. 

Linnapea Ando Kiviberg tõdes veebruaris olukorra keerukust, sest muidu tublisid tegijaid karmilt karistada ei soovitud, kuid nentis samas, et kui keegi saab avalikust eelarvest toetust, võtab ta sellega kohustuse reegleid täita. «Ei saa vihastada rongi peale, mis õigel ajal väljus ja millest inimene maha jäi, sest ei jõudnud õigel ajal jaama,» leidis Kiviberg toona. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles