Ratturid avasid pealinnas punktisõiduga hooaja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi N-14 võistlusklassi ratturid oma sõiduks valmistumas. Pildil on Kirke Reier (vasakult), Ilona Tasane, Merilyn Sarikas ja Anne Mari Mõttus.
Viljandi rattaklubi N-14 võistlusklassi ratturid oma sõiduks valmistumas. Pildil on Kirke Reier (vasakult), Ilona Tasane, Merilyn Sarikas ja Anne Mari Mõttus. Foto: Marek Johanson

Möödunud laupäeval lükkasid jalgratturid Tallinnas käima maanteesõiduvõistluste hooaja. Traditsiooniliselt Pirital Lellepi pargi ringil teoks saanud Eesti kriteeriumi- ehk punktisõidu avaetapil proovisid rahvusvahelises konkurentsis jalga ka Viljandi rattaklubi kasvandikud.

Eesti noorte eri vanuserühmade kriteeriumisõidu meistrid selgitatakse tänavu viie etapi kokkuvõttes ning sari lõpeb juuni algul, kui osalejaid võõrustavad Viljandi linn ja siinne rattaklubi. Vaid juunioride ja meeste meistrid selguvad mai keskel Kuressaare etapil.

Laupäevase avaetapi kohta ütles Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson, et kui veel reedel kaalusid korraldajad selle ilma pärast edasilükkamist, siis laupäev oli kena päikseline ja mõõduka tuulega ning etapp sai kenasti peetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles