Täiskasvanud õppijad kogunevad seminarile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta koolitaja eraettevõtja, küünetehnikute koolitaja Elke Kütt
Aasta koolitaja eraettevõtja, küünetehnikute koolitaja Elke Kütt Foto: Aivar Aotäht

Täna leiab pärimusmuusika aidas aset täiskasvanuhariduse seminar, millel tunnustatakse ka Viljandimaa paremaid elukestva õppega tegelejaid.


Kell 11 algavale seminarile on oodatud omavalitsuste juhid ja haridusametnikud, erakondade esindajad ja teised huvilised.



Üritusel saab kuulata oma ala asjatundjate ettekandeid teemadel «Elukestva õppe koostöömudelist Läänemaal», «Kutse- ja üldhariduse regionaalsed koostöökogemused neljas maakonnas», «Elukestva õppe rahastamispoliitikad», «Riigi elukestva õppe poliitikad, strateegiad ja kohalik omavalitsus».



Seminar lõpeb Viljandimaa koolitajate portaali esitluse ja diskussiooniga.



Enne ettekannete algust autasustavad täiskasvanud õppija nädala korraldajad neid, kes on tänavu Viljandimaal silma paistnud elukestva õppega tegelemise või selle toetamisega.



Aasta õppijaks valiti arvutiõpingutega tublisti edasi jõudnud Viljandimaa pensionär Enno Kell, kes pälvis ka üle-eestilise eripreemia.


Aasta koolitajateks kuulutati Viljandimaal veinikoolituse korraldaja Aili Mängel ja küünetehnikute koolitaja Elke Kütt.



Maakonna koolitussõbralikem organisatsioon on Viljandi linnaraamatukogu ja elukestvat õpet toetava omavalitsuse tiitli pälvis Viiratsi vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles