Viljandi õpilased puhkavad aasta pärast ühel ajal

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiest Viljandi üldhariduskoolist kolmes on sel nädalal koolitunnid ja kahe kooli õpilased puhkavad. Järgmisel aastal sellist segadust tõenäoliselt enam ei ole.
Viiest Viljandi üldhariduskoolist kolmes on sel nädalal koolitunnid ja kahe kooli õpilased puhkavad. Järgmisel aastal sellist segadust tõenäoliselt enam ei ole. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Sel nädalal käivad pooled Viljandi õpilased koolis ja pooled naudivad vaheaega, kuid sügisel võtavad kõik linna koolid suure tõenäosusega omaks riigi pakutava uue vaheaegade plaani.

Viljandi abilinnapea Janika Kivistiku sõnul pole raekotta seni jõudnud ühegi kooli taotlust, et uueks õppeaastaks ministeeriumi pakutavat koolivaheaegade süsteemi muuta. «Loodetavasti saame nüüd kõik koolid jälle ühte aega,» lisas Kivistik.

Viljandis on 2014. aasta sügisest olnud gümnaasiumil ja Kesklinna koolil õppeaasta jooksul viis ning Kaare, Paalalinna ja Jakobsoni koolil neli vaheaega. Praegu on gümnasistidel ja Kesklinna kooli õpilastel vaheaeg, aga kooliaasta lõpeb neil nädal aega hiljem kui kolmel ülejäänud koolil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles