Maailma suurim poekett viib Viljandi robotid USA-sse laiali

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni juhi Arno Küti jaoks algas USA vallutamine enam kui kaks aastat tagasi. Nüüd võib kinnitada, et maailma suurim poekett on Viljandi pakirobotid heaks kiitnud. Viljandis võib sellist robotit näha Uku keskuse juures.
Cleveroni juhi Arno Küti jaoks algas USA vallutamine enam kui kaks aastat tagasi. Nüüd võib kinnitada, et maailma suurim poekett on Viljandi pakirobotid heaks kiitnud. Viljandis võib sellist robotit näha Uku keskuse juures. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Maailma suurima poeketi Walmart augustis alanud katse Viljandi pakirobotitega lõppes sel nädalal uudisega, et robotid võetakse üsna pea kasutusele kogu Põhja-Ameerikas. Viljandist hakkavad nüüd suured konteinerid USA poole sõitma igal nädalal.

Kui palju pakiroboteid Männimäe tööstusrajoonis töötavast Cleveroni tehasest sel või järgmisel aastal USA-sse saadetakse, ei tohi Cleveroni juht Arno Kütt öelda. Ärisaladus ei luba tal avaldada ka seda, kui palju need maksavad.

Hiiglaslikud mõõtmed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles