Aedlinna elanikud küsivad maatükki palliplatsiks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu ilmestavad Õie ja Kreegi tänava ristmiku keskmes olevat kolmnurkset haljasala mõned puud, lillepeenrad ja roostetav alajaam.
Praegu ilmestavad Õie ja Kreegi tänava ristmiku keskmes olevat kolmnurkset haljasala mõned puud, lillepeenrad ja roostetav alajaam. Foto: Elmo Riig

Viljandi Peetrimõisa linnajao elanikud saatsid lõppeval nädalal linnavalitsusele kirja, milles paluvad luba rajada Õie ja Kreegi tänava nurgale avalik palliplats.

Ümbruskonna elanike nimel pöördumise teinud Nevo Sild märkis selles, et linnajaos on palju lapsi, kes sooviksid palli mängida, kuid väikestes puid ja põõsaid täis aedades pole seda võimalik teha. Ühtlasi andis ta teada, et Peetrimõisa rahvas on Facebookis seda teemat arutanud ning leidnud, et õige oleks rajada lastele ühine mängimiskoht avalikku ruumi.

«Meie soov oleks rajada mänguplats Õie ja Kreegi tänava ristumiskohal olevale kolmnurksele haljasalale. Praegu on seal natuke kõrghaljastust ja isetegevusena tekkinud peenrad. Ilmselt tuleks sealt mõned puud maha võtta või piirata vähemalt nende alumisi oksi. Lisaks peame arvestama alal asuva alajaamaga, aga oleme ses osas juba rääkinud Eesti Energiaga (Elektrileviga – toimetus),» seisab kirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles