Jakobsoni kool võidutses jalgpalliturniiril

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa koolide kuni viiendate klasside nooremeeste jalgpalli karikavõistlustel jõudsid kolme parema sekka Jakobsoni, Paalalinna ja Kesklinna kooli võistkond.
Viljandimaa koolide kuni viiendate klasside nooremeeste jalgpalli karikavõistlustel jõudsid kolme parema sekka Jakobsoni, Paalalinna ja Kesklinna kooli võistkond. Foto: Margit Kurvits

Kolmapäeval peeti Viljandi staadioni kunstmuruväljakul maakonna koolide esimese kuni viienda klassi poiste jalgpalli karikavõistlusi.

Võistlustel osales 13 võistkonda ning mängud algasid kolmes alagrupis. Peale alagrupikohtumisi peeti vahemängud, milles gruppide võitjad võtsid mõõtu eri gruppide teise koha saanud koosseisudega. Kolm vahemängude võitjat jätkasid finaalgrupis, kaotajad jäid jagama neljandat kuni kuuendat kohta. Alagruppide kolmanda koha omanikud jäid jagama seitsmendat kuni üheksandat kohta ning alagruppide neljandad jagasid kümnendat kuni kaheteistkümnendat kohta.

Vahemängudele pääsesid A-grupist Viljandi Kesklinna ja Saarepeedi kool, B-grupist Viljandi Jakobsoni ja Suure-Jaani kool ning C-grupist Viljandi Paalalinna kool ja Kitzbergi gümnaasium. Finaalmängudele pääsesid neist Kesklinna, Jakobsoni ja Paalalinna kool.

Finaalturniiril saavutasid nii Jakobsoni kui ka Paalalinna kool ühe võidu ja ühe viigi, kuid lõpuks määras koha väravate vahe. Jakobsoni kool lõi mängus Kesklinna kooliga kolm väravat, Paalalinna kooli esindus ühe värava. Võidukasse Jakobsoni kooli võistkonda kuulusid Rene Talts, Robin Liinsoo, Raven Raidväli, Kevin Kasik, Galvin Järs, Rome Veske, Kevin Soitu, Kevin Järgen, Tauri Rattasep ja Markus Madisson. Võistkonna õpetaja on Ants Kuusik.

Teise koha sai Paalalinna ja kolmanda koha Kesklinna kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles