Kokk, kellest ei saanud kokka

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui teed oma maitse järgi iseendale süüa, siis oled tulemusega ka rahul,» lausub Trallmann ja pistab järjekordse kotleti põske.
«Kui teed oma maitse järgi iseendale süüa, siis oled tulemusega ka rahul,» lausub Trallmann ja pistab järjekordse kotleti põske. Foto: Üllar Priks

Aivar Trallmann on samasugune Viljandi kaubamärk nagu Ugala teater ja lossimäed. Tema eestvedamisel igal aastal teoks saav vanamuusikafestival ning sajad džässi- ja muud kontserdid on kohaliku kultuurielu lipulaevad. Vabal ajal too jutukas askeldaja aga hoidub rahvasummadest ning kolistab köögis pottide ja pannidega.

Aivar Trallmann on samasugune Viljandi kaubamärk nagu Ugala teater ja lossimäed. Tema eestvedamisel igal aastal teoks saav vanamuusikafestival ning sajad džässi- ja muud kontserdid on kohaliku kultuurielu lipulaevad. Vabal ajal too jutukas askeldaja aga hoidub rahvasummadest ning kolistab köögis pottide ja pannidega.

Kui Trallmann kuuleb plaanist puhuda juttu toiduteemal, läheb ta elevile. «Nii, väga hea! Siis ma näitan sulle, kuidas õigeid kalakotlette teha! Hakklihamasin sul on? Ei ole!? Selge, võtan ise kaasa. Käin turult läbi – täna peaks sinna värsket haugi tulema. Sina pane tuli pliidi alla!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles