Oleg Gross käis kopteriga Viljandis kinnisvaraluurel

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OG Elektra delegatsioon käis Viljandis tulevase Grossi toidukaupluse võimalikku asukohta vaatamas tõelise dessandi kombel. Kui helikopter oli Männimäele Eliise kaubamaja taha maandunud, leidis aset kohtumine, mille detaile kumbki pool avaldada ei taha.
OG Elektra delegatsioon käis Viljandis tulevase Grossi toidukaupluse võimalikku asukohta vaatamas tõelise dessandi kombel. Kui helikopter oli Männimäele Eliise kaubamaja taha maandunud, leidis aset kohtumine, mille detaile kumbki pool avaldada ei taha. Foto: Kenno Soo

Laupäeval tekitas viljandlastes elevust Männimäel Eliise kaubamaja taga maandunud must helikopter. Et teist täpselt sellist lennumasinat Eestis ei ole, sai kiiresti selgeks, et siia oli lennanud suurettevõtja Oleg Gross. Üle Eesti 56 toidukauplust pidav aktsiaselts OG Elektra tahab jala maha panna ka Viljandimaal, kus tal seni pole ühtki poodi, ning seda eesmärki ärimehe reis täitiski. 

Ohtra omatoodanguga ja odavusele rõhuv OG Elektra, mille kaubamärk on Grossi Toidukaubad, on esindatud enamikus Eesti maakondades. Grossi märki kandvaid kauplusi pole peale Viljandimaa veel vaid saartel, Läänemaal, Valgamaal ja Põlvamaal. 

Variante on mitu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles