Väike nali ja niutsuke nukrust

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Lennuk on töötanud kultuurimaja kunstilise juhi, haljastustöölise ning kirjanduse ja dramaturgia õppejõuna.
Urmas Lennuk on töötanud kultuurimaja kunstilise juhi, haljastustöölise ning kirjanduse ja dramaturgia õppejõuna. Foto: Elmo Riig

Neljapäeval esietendub Ugala teatri väikeses saalis «Vai-vai, vaene Vargamäe» ehk «Tõde ja õigus» lastele. Anton Hansen Tammsaare teose põhjal on selle dramatiseerinud ja lavastanud Urmas Lennuk.

Tegijad lubavad muusikalist rännakut läbi värvide, nalja ja pisarate. Lavastus on kahes vaatuses ja sobib kõigile lastele, kes väikese nalja kõrval ei karda ka niutsukest nukrust. Mängivad Rait Õunapuu, Tarvo Vridolin, Kata-Riina Luide, Adeele Sepp, Ringo Ramul, Andres Tabun ja Vilma Luik.

Urmas Lennukile on Ugala teater viimastel aastatel juba väga tuttavaks saanud. Kui aga rääkida tema Tammsaare põhjal valminud lavastustest, siis täpset numbrit ei oska ta ise ka öelda. Kümmekond veel täis ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles