Meie mees kihutab Sloveenia meeskonnas

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid kodustel ringrajasõidu meistrivõistlustel edukalt kihutanud Viljandimaa mees Mikk Maaten (vasakul) leidis endale pärast kolmeaastast otsimist meeskonna, kelle rivistuses välismaal sõita. Sloveenia tiim Pirman Racing valmistab talle võistlusnädalavahetusteks ette kaheliitrise mootoriga Peugeot 206 ja tema meeskonnakaaslane on nooruke sloveen Miha Šumak.
Aastaid kodustel ringrajasõidu meistrivõistlustel edukalt kihutanud Viljandimaa mees Mikk Maaten (vasakul) leidis endale pärast kolmeaastast otsimist meeskonna, kelle rivistuses välismaal sõita. Sloveenia tiim Pirman Racing valmistab talle võistlusnädalavahetusteks ette kaheliitrise mootoriga Peugeot 206 ja tema meeskonnakaaslane on nooruke sloveen Miha Šumak. Foto: PIRMAN RACING

​Halliste vallast pärit võidusõitja Mikk Maaten on murdnud Eestist välja ning proovib tänavu kätt mõningatel Kesk-Euroopa kuulsatel ringradadel.

Nimelt õnnestus aastaid koduses BMW 325 sarjas pjedestaalil figureerinud Maatenil leida endale koht Sloveenia meeskonnas Pirman Racing, kes lööb kaasa Kesk-Euroopa meistrivõistlustel.

Kahe nädala pärast antakse Ungaris Hungaroringil hooaja avapauk. Ees ootavad veel Red Bull Ring Austrias, Brno ja Mosti ringrada Tšehhis ning riigi järgi nimetatud Slovakia Ring. Igal ringrajal starditakse nädalavahetuse jooksul kaks korda, mis tähendab, et hooaeg koosneb kümnest võidusõidust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles