Hea ilmaga algab tänavate remont

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suured augud ootasid eile lappimist Planeedi tänaval.
Suured augud ootasid eile lappimist Planeedi tänaval. Foto: Elmo Riig / Sakala

Talvise ehk ajutise täitega augulappimise järel algab kohe, kui ilm lubab, tänava­aukude tavapärane paikamine.

Viljandi linnavalitsus valis töö tegijaks osaühingu Üle, kes saab selle eest 64 958 eurot. Majandusameti peaspetsialist Priit Vihuri ütles, et riigihankel osales viis firmat ning kõige kallim pakkumine ulatus 90 758 euroni.

«Tänavaauke on kavas parandada nii kevadel kui sügisel,» lausus ta. «Sõltuvalt ilmaoludest lõpeb esimene etapp 15. mail. Teine etapp on planeeritud 12.—23. septembrini.»

Ees ootab ka iga-aastane tänavate pindamine. Tegija leidmiseks on linnavalitsus välja kuulutanud riigihanke, millele tõmmatakse joon alla aprilli esimesel poolel.
Nagu Vihuri lisas, kestavad pindamistööd juuni lõpuni.

Sügisest kevadeni on tänavate eest hoolitsemine aktsiaseltsi Veolia Keskkonnateenused ülesanne. Linn maksab talle 264 000 eurot, mille eest tuli tõrjuda lund ja libedust ning sula ajal lappida tekkinud auke.

Veolia Keskkonnateenuste Lääne regiooni juhataja Jaan Viljas on kinnitanud, et talve jooksul tekkinud auke hakati parandama kohe, kui ilm sulaks pööras ja augud nähtavale tulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles