Jaht kolmekohalistele numbrikombinatsioonidele

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö viib Heimar Lille tihtilugu maanteelinti neelama. Pikkadel sõitudel aitab esmapilgul veider hobi kenasti aega sisustada ja igavust peletada.
Töö viib Heimar Lille tihtilugu maanteelinti neelama. Pikkadel sõitudel aitab esmapilgul veider hobi kenasti aega sisustada ja igavust peletada. Foto: Üllar Priks (montaaž)

Kui näete parklas mõnd tüüpi pisut liiga innukalt autode registreerimismärke uudistamas, ei pruugi too tingimata olla murdvaras või parkimiskontrolör. Heimar Lill näiteks kogub autonumbreid.

Ärme tõttame aga sündmustest ette, vaid hakkame peale kauge kaarega. 

Leiva toob Heimar Lille lauale töö firmas, mis tegeleb üle interneti otseülekannete tegemisega. Tema portfellis on mitmesuguste ettevõtmiste kajastamine alates rahvusvahelistest pokkerivõistlustest kuni laulupeotule teekonnani. Vaheldumisi kaamerasilma ja arvutiekraani jälgida tuleb nii kodu- kui välismaal ning liikuva loomuga töö eeldab aasta jooksul ka üksjagu reisimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles