Linnatänav oli täis konnalaipu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasika tänava elanikud pöördusid eile liiklejate poole omavalmistatud siltidega, millel nad palusid autojuhtidel kiirust maha võtta ja konnadele tähelepanu pöörata.
Maasika tänava elanikud pöördusid eile liiklejate poole omavalmistatud siltidega, millel nad palusid autojuhtidel kiirust maha võtta ja konnadele tähelepanu pöörata. Foto: Elmo Riig

​Nähes, kui palju konni esimesel soojal kevadpäeval seal kandis auto alla jäi, asusid Viljandi Maasika tänava elanikud nende kaitsmiseks omavalmistatud siltidega autojuhtide tähelepanu püüdma.

«Varestel ja harakatel on muidugi pidu, aga autojuhid võiksid pisut ettevaatlikumad olla,» lausus Maasika tänaval elav Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. Linnakodanikuna nentis ta, et õhtuks avanenud vaatepilt oli üsna võigas: umbes 300 meetri pikkune teelõik oli puruks sõidetud konni päris tihedalt täis.

Esmaspäeval, mil ilm oli märgatavalt jahedam, konnad enam ei liikunud ning linnud olid suurema osa laipadest teelt ära toimetanud. Vaid märjad laigud sõiduteel andsid aimu seal hiljuti avanenud vaatepildist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles