Mainor korraldab ettevõtluspäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva juhib Mainori ettevõtluse instituudi direktor Andres Arrak (esiplaanil), kes esineb ka ettekandega.
Päeva juhib Mainori ettevõtluse instituudi direktor Andres Arrak (esiplaanil), kes esineb ka ettekandega. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kõrgkool Mainor korraldab Viljandis ettevõtluspäeva, mille eesmärk on aidata alustavaid ettevõtjaid oma äri edendada ning julgustada viljandimaalasi ettevõtlusega tegelema.

Ettevõtluspäev leiab aset 29. märtsil Mainori Viljandi õppekeskuses, mille aadress on Tallinna tänav 19/21.

Kella 10—15 kestvale üritusele on oodatud alustavad ettevõtjad, ettevõtluse arendamisest huvitatud isikud, õpilased ja tudengid. Sellel osalemine on kõigile tasuta.

Päeva juhib Mainori ettevõtluse instituudi direktor Andres Arrak, kes esineb ka ettekandega «Kas vaesus on iseloomuomadus või turumajanduse paratamatu tagajärg?».

Enne teda astub kuulajate ette Viljandi maavanem Lembit Kruuse, kes ütleb päeva avasõnad ning arutleb seejärel teemal «Poliitik ja poliitika — ettevõtluse sõber või vaenlane?».

Kolmanda ettekandjana esineb aktsiaseltsi EHK esimees ja juhtimise lektor Toomas Saal, kes kõneleb teemal «Sobiva ja jõukohase ülesandepüstituse juhtimine. Uitmõttest oma ärini».

Osaühingu Volli Grill asutaja ja omanik Vladimir Raudsepp jätkab tema järel ülevaatega «Väikeettevõtja elu valusate valikute aastal».

Pärast kohvipausi tuleb kõne alla see, kuidas turundada, kui eelarves on turunduse kulureal vaid null krooni. Sellest räägib Mainori ettevõtluse instituudi asedirektor ja turunduse õppejõud Aet Kull.

Seejärel tutvustab Bestra Engineeringu juhataja Hellar Mutle oma firma näitel ettevõtte edulugu.

Päeva viimase ettekande teeb Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Kaarel Lehtsalu, kõneldes, millised on ettevõtluse arendamise sihtasutuse toetused ettevõtlusega alustajatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles