Tulevik mängib Narvas Transiga, fännid kogunevad pubis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond sõidab laupäeval Narva, et minna Premium-liiga neljanda vooru kohtumises vastamisi sealse Transiga. Kohtumine algab kell 13 ning mängu ülekanne jõuab otsepildis ka Sakala digilehele.

Narvalased on senisest kolmest kohtumisest saanud kõik erinevad tulemused. Nad on võitnud 5:1 Paidet, kaotanud napilt 1:2 FC I meeskonnale ning viimati tegid 1:1 viigi Tammekaga. Nelja punktiga asub Trans tabelis kuuendal kohal. Tulevik jääb temast maha ühe punktiga, sest pärast esimese vooru 1:0 võitu Sillamäe Kalevi üle sai ta järjest kaks kaotust, jäädes 2:3 alla Paidele ning 0:5 FC I-le.

Viljandi meeskonna peatreener Aivar Lillevere ei tee kohtumise eel saladust, et Tulevik himustab võitu, ent kodus mängiv Narva on siiski võitjasoosik. «Olen kindel, et meil on omad võimalused, et punktid piirilinnast koju tuua,» lausus Lillevere enne kohtumist.

Tuleviku võõral väljakul peetavate mängude eel kogunevad meeskonna poolehoidjad Viljandis pubisse Suur Vend, et ühiselt omadele telepildi vahendusel kaasa elada. Nii on see ka laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles