Kesklinna ööklubi uksed on teist nädalat kinni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teist nädalavahetust suletud Q Club on Viljandi kesklinnas, otse linna esindushotelli kõrval tegutsenud umbes viis aastat, enne seda asus samal kohal City nime kandev ööklubi.
Teist nädalavahetust suletud Q Club on Viljandi kesklinnas, otse linna esindushotelli kõrval tegutsenud umbes viis aastat, enne seda asus samal kohal City nime kandev ööklubi. Foto: Elmo Riig

Teist nädalat järjest jäävad Viljandi kesklinnas asuva ööklubi Q Club uksed suletuks, sest klubi pidajal on majaomanikule raha maksmata ning teda pole Eestis.

Nädal tagasi pidi Q Clubis eelreklaami järgi olema kaks üritust: reedel tantsuõhtu DJ-dega ja laupäeval Indrek Ventmanni kontsert. «Q Clubi sulgemise tõttu kolis tänane Viljandi Massive Cheersi!» Sellise sisuga postitus hakkas eelmise nädala reedel ringlema sotsiaalmeedias ja see andis avalikkusele esimest korda teada, et Tartu tänaval, otse Grand Hoteli kõrval asuva maja teisel ja kolmandal korrusel tegutseva meelelahutuspaigaga on midagi korrast ära.

Majaomanik Raivo Riisa ütles Sakalale, et klubi uste sulgemise põhjuseks on tasumata arved ning enne kui klubi pidaja pole raha ära maksnud, ta neid avada ei luba. Klubiomanik on teadaolevalt välismaal ja Euroopastki kaugemal. Sakalal pole teda enam kui nädala jooksul õnnestunud tabada ei telefonitsi ega e-kirja teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles