Viljandi asub raekoja platsi korrastama

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti arenguspetsialist Jako Arula ütles, et edaspidi on üheksa asemel püsti kümme lipumasti.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti arenguspetsialist Jako Arula ütles, et edaspidi on üheksa asemel püsti kümme lipumasti. Foto: Elmo Riig

Riik pakkus suurematele omavalitsustele toetust lipuväljaku korrastamiseks. Seda küsis ja ka sai Viljandi linn.

Nagu ütles rahandusministeeriumi regionaalpoliitika talitlusejuhataja Kaire Ööbik, oli lipuväljakute programm valitsuse algatus selleks, et kõigil suurematel keskustel oleks võimalik Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks uuendada või arendada oma lipuväljakut ning kohalikul tasandil eesootavat juubeliaastat väärikalt tähistada.

Nii kuulutatigi välja taotlusvoor, milles oli kõigil üle 3000 elanikuga asulaga linnadel ja valdadel võimalik taotleda riigieelarvest kuni 30 000 eurot lipuväljaku rajamiseks või korrastamiseks. Lisandub omavalitsuse omafinantseering kindla protsendiga. Töö peab olema tehtud järgmise aasta juuniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles