Eduka hooaja lõpetanud Kristiine Miilen kiikab uut klubi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Kristiine Miilen lõpetas oma teise välishooaja Soome naiste võrkpalli meistrisarjas ning loodab end tuleval aastal panna proovile mõne teise riigi liigas.
Viljandlanna Kristiine Miilen lõpetas oma teise välishooaja Soome naiste võrkpalli meistrisarjas ning loodab end tuleval aastal panna proovile mõne teise riigi liigas. Foto: Elmo Riig

Rahvusnaiskonna nurgaründajal Kristiine Miilenil jäi seljataha igati edukas hooaeg Soomes Rovaniemi Woman Volley naiskonnas.

Võistkonna liidrina kogus ta põhiturniiril 436 punkti, mis andis kogu sarja edetabelis kolmanda koha, ja veerandfinaalseerias lisandus tema arvele veel 61 silma. Eelmisel ja ühtlasi oma esimesel välishooajal jäi Miileni saldoks 373 punkti, mis andis sarja põhiturniiri arvestuses kümnenda koha.

«Individuaalset arengut vaadates läksin lõppenud hooajal kindlasti edasi. Üheks paranenud mängu­elemendiks on blokk,» rääkis Viljandist sirgunud Kristiine Miilen Eesti võrkpalli liidu kodulehele antud usutluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles