Viljandis tegutsev ettevõte konkureerib Microsoftiga

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootmisprogrammi Eziil veavad Maido Janke (pildil), Kaido Karu ja Tiit Remmel. Ettevõte laieneb Leola maja kolmandale korrusele, kus hakkab IITEE-ga suuremaid kontoriruume jagama. Parasjagu käib uues kontoriruumis remont.
Tootmisprogrammi Eziil veavad Maido Janke (pildil), Kaido Karu ja Tiit Remmel. Ettevõte laieneb Leola maja kolmandale korrusele, kus hakkab IITEE-ga suuremaid kontoriruume jagama. Parasjagu käib uues kontoriruumis remont. Foto: Marko Saarm

Viljandis tootmistarkvara arendav ettevõte Eziil sõlmis lepingu rahvusvahelise suurettevõttega, konkureerides maailma tasemel Microsoft Navisioni lahendusega. 

Märtsi alguses sõlmis Eziil veterinaarravimeid ja -tooteid valmistava ettevõttega Inter­chemie Werken de Adelaar Eesti lepingu, millega müüb talle tootmistarkvara Eziil. 

«Meie sõnum on: «Ära arva, vaid tea!»» ütles Eziili kaas­asutaja Maido Janke. Tema sõnul on tänapäeva tootmisel suureks väljakutseks masstoodangu vähenemine, mis tähendab väiksemaid partiisid ja laiemat sortimenti. «Väiksed partiid tekitavad tootmises palju segadust. Ja see on see koht, kus saab appi tulla Eziil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles