Karikavõistlusel võidutses Kesklinna kool

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval peeti Viljandimaa koolide sisekergejõustiku karikavõistlusi.
Teisipäeval peeti Viljandimaa koolide sisekergejõustiku karikavõistlusi. Foto: Aivar Hommik

Teisipäeval sai Viljandimaa koolide sisekergejõustiku karikavõistlustel 141 punktiga võistkondliku esikoha Kesklinna kool. Vastupidavusalade klubi Staier auhindadele peetud võistlusel võtsid viie Viljandimaa kooli poisid ja tüdrukud mõõtu viiel alal. Kavas olid sprint, tõkkesprint, kuulitõuge ning kõrgus- ja kaugushüpe.

Tütarlaste 50 meetri jooksul oli võidukas Hanna Maria Fatkin ajaga 7,24. Tõkkesprindis ja kaugushüppes sai esikoha Marta Okas tulemustega 8,28 ja 5.08. Mõlemad tüdrukud õpivad Kesklinna koolis.

Marta Okas oli 1.55-ga võidukas ka kõrgushüppes, ent seda tulemust ja kohta tuleb tal jagada Tarvastu kooli tüdruku Meeri-Helena Kalamehega. Tütarlaste kuulitõukes tegi parima tulemuse 13.66 Kelly Heinpõld Paalalinna koolist.

Noormeestest võttis kaks alavõitu Kristjan Moorats Paalalinna koolist. Tema oli ajaga 6,64 võidukas 50 meetri jooksus ja tulemusega 1.78 kõrgushüppes. Tõkkejooksus oli parim Margus Soosaar Kesklinna koolist ajaga 8,29. Kaugushüppe võitis 5.57-ga Suure-Jaani kooli poiss Reiko Männik ning kuulitõuke 13.77-ga Aleksander Vokk Paalalinna koolist.

Võistkondlikus arvestuses jäi võitjale napi kahe punktiga alla Paalalinna kooli esindus, Jakobsoni kooli kontosse kogunes punkte 95, Suure-Jaani koolile 83 ning Tarvastu gümnaasiumisel 71.

Võistluse täieliku protokolliga saab tutvuda siin.

Poiste sprindi kolm kiiremat. 
Poiste sprindi kolm kiiremat. Foto: Aivar Hommik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles