Pärimusmuusika festival tunnistati aasta parimaks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festivali programmipealik Tarmo Noormaa võttis vastu fonogrammitootjate auhinna.
Pärimusmuusika festivali programmipealik Tarmo Noormaa võttis vastu fonogrammitootjate auhinna. Foto: Erlend Štaub

Eesti muusikaettevõtluse auhindade galal tunnistati aasta parimaks festivaliks Viljandi pärimusmuusika festival ning aasta mänedžeriks Sandra Vabarna. Viljandi pärimusmuusika festivali konkurendid olid Intsikurmu festival ja Weekend Festival Baltic, Sandra Vabarnale pakkusid konkurentsi Danel Pandre ja Maarja Nuut. 

Eesti muusikaettevõtluse auhindade võitjad kuulutati välja 28. märtsi õhtul pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi. Eesti fonogrammitootjate ühingu korraldatud auhinnagalal tunnustati 17 kategoorias parimaid Eesti muusikavaldkonnas tegutsevaid ja selle arengule kaasa aitavaid isikuid.

Nominendid ja võitjad valis välja üle 30-liikmeline žürii. Kõigis kategooriates hinnati tegevust ja panust just möödunud aastal ning tähtsaks peeti nende projektide laiemat mõjuvälja kohalikus muusikapildis, samuti rahvusvahelist levi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles