Tartu ootab tulevasi tudengeid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme, 23. märtsil on Tartu ülikoolis lahtiste uste päev, mil kõik huvilised saavad end  õppimisvõimalustega kurssi viia. Tutvustatakse teaduskondi ning kavas on loengud, minimess ja palju muud põnevat.

Lahtiste uste päeva avab ülikooli aulas kell 10.50 rektor Alar Karis. Ettekande «Strateegia õnnelikuks eluks» peab loodus- ja tehnoloogiateaduskonna õppeprodekaan dotsent Mart Noorma. Üritust ohjab ja rikastab tudengielu pildikestega üliõpilasesinduse esimees Alo Lõoke.

Ülikooli turundusspetsialisti Kaisa Jõgi sõnul on keskkoolilõpetajatel lahtiste uste päeval hea võimalus saada infot neid huvitavate õppekavade kohta, käia teaduskondades loengutel ning suhelda tudengitega.

«Abiturient saab tunda osakest üliõpilaselust, mis teda sügisel ees võib oodata,» ütles Jõgi.

Peahoones leiab aset minimess, millel on esindatud ülikooli teaduskonnad ja kolledžid. Nõukogu saalis peahoones on eesti- ja venekeelsed karjääriplaneerimise infotunnid.

Kogu päeva vältel korraldatakse ekskursioone üliõpilaselamutesse ja spordihoonesse ning huvilistel on võimalik tasuta käia ülikooli muuseumides. Õppekavade ja õppimisvõimalustega saab tutvuda ka teaduskondades kohapeal.

Lahtiste uste päev on homme korraga seitsmes Tartu kõrgkoolis. Lisaks Tartu ülikoolile ootavad huvilisi Eesti maaülikool ja lennu­akadeemia, kaitseväe ühendatud õppeasutused, Tartu tervishoiu kõrgkool, kõrgem kunstikool ja Tallinna tehnikaülikooli Tartu kolledž.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles