Tallinna koolijuht veetis päeva mööda Suure-Jaani valda sõites

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani koolimajas oli esmaspäeval korraga kaks uut direktorit. Üks uuris, kuidas on juhtida põhikooli, mis töötab neljas asulas, ja teine katsetas 64 õpilasega gümnaasiumi vedamist.
Suure-Jaani koolimajas oli esmaspäeval korraga kaks uut direktorit. Üks uuris, kuidas on juhtida põhikooli, mis töötab neljas asulas, ja teine katsetas 64 õpilasega gümnaasiumi vedamist. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval Suure-Jaani kooli direktorina tegutsenud Mari-Liis Sults, kes muidu juhatab Tallinna kunstigümnaasiumi, jõudis ühe päevaga arusaamisele, et neljas eri paigas tegutsevat kooli on väga keeruline juhtida.

«Käisin Suure-Jaanis läbi pooled tunnid, siis sõitsin Tääksi, Sürgaverre ja Vastemõisa. Direktori kabinetti ma vist ei jõudnudki,» tunnistas Sults päev hiljem.

Igal aastal märtsi lõpus korraldab haridusministeerium ühe päeva, mil koolid saavad direktoreid vahetada. Nii tuli Suure-Jaani kooli juhtima Mari-Liis Sults Tallinnast ning sama valla gümnaasiumi vedas esmaspäeval Haabneeme kooli juht Sirje Toomla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles