Tääksi spordiakadeemia hakkab õpetama võrkpalli ja seinatennist

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tääksi spordiklubi eestvedaja Toomas Aavasalu kinnitust mööda hakatakse tööle selle nimel, et sügisel paraneksid akadeemias nii võrkpalli kui jalgpalli mängimise tingimused.
Tääksi spordiklubi eestvedaja Toomas Aavasalu kinnitust mööda hakatakse tööle selle nimel, et sügisel paraneksid akadeemias nii võrkpalli kui jalgpalli mängimise tingimused. Foto: Elmo Riig

Tääksi spordiakadeemia ja Suure-Jaani gümnaasiumi spordisuuna senistele erialadele lisanduvad sügisest võrkpall ja seinatennis.

Tääksi spordiklubi eestvedaja Toomas Aavasalu rääkis, et seinatennise erialale ollakse valmis vastu võtma kaks õpilast ja võrkpalli kümme noort, nii poisse kui tüdrukuid. Tihedat koostööd  hakatakse võrkpallis tegema meistriliigas osaleva klubiga Bigbank Tartu. Sealt on lubatud kord või kaks nädalas saata tipptreener noori juhendama.

Viljandi on võrkpallikants

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles