Kalmistute heakorrahooaeg algab ilmselt aprillikuuga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Vanal kalmistul on kotid puulehtede tarvis olemas. Kuigi töövahendeid pole laenamiseks veel välja pandud, on keegi toonud tagasi reha, mis talvel kadunuks jäi. Kalmistuhalduri andmeil käivad tööriistad vahel sedasi rändamas.
Viljandi Vanal kalmistul on kotid puulehtede tarvis olemas. Kuigi töövahendeid pole laenamiseks veel välja pandud, on keegi toonud tagasi reha, mis talvel kadunuks jäi. Kalmistuhalduri andmeil käivad tööriistad vahel sedasi rändamas. Foto: Marko Saarm

​Kuigi kevad on kalendrigi kaudu kohale jõudnud, tuleb Viljandi kalmistutel arvestada, et avalikuks kasutamiseks mõeldud töövahendeid veel välja pandud pole.

Eile Vanale kalmistule omaste haudu hooldama läinud viljandlane Anu Potter pettus, et ilusast ilmast ja tahedast maast hoolimata on tööriistad ikka veel talvehoidlas peidus.

«Tahan natuke pahandada,» lausus ta. «Soovisin hauad korda teha, aga tööriistu polnud võtta. Paar nõutut inimest kõndis sealt veel mööda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles