Tulevane gümnaasium alustas õppekava koostamist

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevast õppeaastast uue kooli etteotsa asuv Ülle Luisk saab aastapäevad juhtida gümnaasiumi, kust õpilased puuduvad. Selle aja plaanib ta pühendada vajalike teadmiste hankimisele ja kooli töö organiseerimisele.
Tulevast õppeaastast uue kooli etteotsa asuv Ülle Luisk saab aastapäevad juhtida gümnaasiumi, kust õpilased puuduvad. Selle aja plaanib ta pühendada vajalike teadmiste hankimisele ja kooli töö organiseerimisele. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal kogunes raekojas loodava Viljandi gümnaasiumi nõukoda, et arutada uue kooli õppekava.

Gümnaasiumi direktor Ülle Luisk ütles, et täpsustati järgmisel aastal linnas õppimist alustavate X klasside õppekava ühisosa, et üleminek gümnaasiumisse kulgeks sujuvalt.

«Lisaks räägiti läbi kõikide ainevaldkondade spetsiifilised üksikasjad, et kujundada uue kooli õppekava seniseid häid ja heal tasemel praktikaid arvesse võttes,» lisas Luisk. Õpetajad sõnastasid tulevase gümnaasiumi tarvis oma aineõppe ideaalmudelid. Koolijuhi sõnul oli õpetajatel uue gümnaasiumi käivitamise osas hulk sisukaid ja uuenduslikke ettepanekuid.

Kohtumisel kogutud väärtusliku info põhjal valmib täpsustatud õppekava, mis läheb uuele aruteluringile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles