Kirbukal ostsid müüma tulnud noored üksteiselt

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte Talu kohviku taga on idee, mida hakatakse kevadel ellu viima. Nimelt andis Viljandimaa Arenduskeskuses töötav Kairi Ong noortele Viljandi lähedal tükikese maad, kus nad saavad ise näpud mullaseks teha ja aiasaadusi kasvatama hakata.
Noorte Talu kohviku taga on idee, mida hakatakse kevadel ellu viima. Nimelt andis Viljandimaa Arenduskeskuses töötav Kairi Ong noortele Viljandi lähedal tükikese maad, kus nad saavad ise näpud mullaseks teha ja aiasaadusi kasvatama hakata. Foto: Marko Saarm

«Ma arvan, et rahvas tuleb. Tund aega on käinud alles,» ütles laupäeval Viljandi Lennukitehasesse kodust kaasavõetud kraami müüma tulnud kultuuriakadeemia tudeng Greete Kullamaa. Olgugi et keegi polnud tema laualt veel ostu sooritanud, leidis ta ise naaberlaualt bändi Kiss särgi, mille uueks omanikuks sai.

Mootorrattakiiver, raskemuusika album, mantlid ja joped – nende asjadega oli Kullamaa tulnud noorte kirbukale kauplema, et oma garderoobi värskendust tuua. Klientide tulekut ootas ta raamatu «Rütmimuusika teooria» seltsis.

Sama vaikselt läks äri Kati Narusbergi ja Birgit Paberiti laua taga, kus polnud esimese tunni möödudes samuti veel ostmas käidud, kuigi laual seisis kutsuvalt silt «Vaata üle ja tee omapoolne hinnapakkumine!». Selle oli Narusberg välja pannud, et kutsuda inimesi üles suhtlema. Ka tema lootis kella 12 ajal, et noored alles ärkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles