Põllumehed kogunevad Olustverre seminarile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis peetakse 25. märtsil seminari «Põllumees kui tippjuht».
Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis peetakse 25. märtsil seminari «Põllumees kui tippjuht». Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis peetakse reedel, 25. märtsil seminari «Põllumees kui tippjuht».

Kuuendat korda teoks saava õppepäeva eesmärk on pakkuda osalejatele kõrgetasemelist koolitust ning uusi vaateviise, mida tutvustavad mõjukad inimesed ja tunnustatud spetsialistid.

Teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on viie aastaga seminarist kujunenud traditsiooniline ning oodatud varakevadine üritus.

Olustvere lossi on oodata Eesti põllumajandussektori tippjuhte. Seminaril arutletakse aktuaalsematel teemadel, mis on esile kerkinud meie majanduses, ühiskonnas ja põllumajanduses, ning vaadatakse tulevikku.

Seminari avasõnad ütleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Teised esinejad on põllumajandusministri nõunik Eesti Vabariigi suursaatkonnas Roomas (FAO) Ruve Schank, Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektor Robert Kitt, Eleringi juhatuse esimees Taavi Veskimägi, Trigon Agri juhatuse esimees Raul Toomsalu, Trigon Agri piimasektori juht Margus Muld, Salva Kindlustuse kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt, sotsiaal- ja turu-uuringute firma Saar Poll juhataja Andrus Saar, Maag Piimatööstuse tegevjuht Valdis Noppel, Jõgevamaa põllumajandustootjate liidu juht Urmas Ingver, ETK juht Kati Kusmin ja Selveri direktor Andres Heinver.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles