Karksi aukodanik avas Tartus näituse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Renno tähistas tänavu oma 85. sünnipäeva
Olav Renno tähistas tänavu oma 85. sünnipäeva Foto: Elmo Riig

Karksi valla aukodanik, tänavu  85. sünnipäeva tähistanud Olav Renno avas eile Tartus Baeri majas näituse, millega annab ülevaate oma aktiivsest elust.

Olav Renno on Eesti ornitoloogiaühingu auliige, Eesti looduskaitse seltsi asutajaliige ja auliige. Ta on olnud Teaduste Akadeemia looduskaitsekomisjoni liige ja teadussekretär ning oli Matsalu looduskaitseala esimene direktor.

Näitusel on hulk dokumente, diplomeid ja eriti palju kaunis kujunduses kiidu- ja aukirju, välitööpäevikuid ja teadusartikleid. Samuti näeb tema toimetatud raamatuid ja muidugi tema koostatud Eesti linnuatlast. Lehitseda saab Eesti punase raamatu originaalkäsikirja. Silmitseda on artikleid, mis on Renno sulest ilmunud kõikides ajalehtedes kõikvõimalikel teemadel, eriti palju Sakalas. Maa Elu toob igal nädalal Renno kirjutatud huvitava linnuloo. Näituselgi on neist mahukas mapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles