Holstre-Pollis asendub tervis vaba ajaga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli keskuse perenaine Gedy Org ja administraator Aide Juur pesid eile aknaid, et peamaja oleks suvehooajaks valmis.
Holstre-Polli keskuse perenaine Gedy Org ja administraator Aide Juur pesid eile aknaid, et peamaja oleks suvehooajaks valmis. Foto: Elmo Riig

​Holstre-Polli keskuse töötajad pesid eile peamaja aknaid ja tegid muid korrastustöid,  et olla valmis saabuvaks suvehoo­ajaks. Suvel ei tegutse Holstre-Pollis aga enam mitte tervise-, vaid vabaajakeskus.

Nimevahetus tähendab tegelikult vaid juriidilist muudatust, sest töö Viljandist paarikümne kilomeetri kaugusel paiknevas keskuses jätkub endist viisi. Juhataja Anu-Liis Truumaa loodab küll, et uus nimi annab võimaluse vähemalt pisut muuta ka sisu ning seni enamasti spordibaasina tegutsenud koht võiks hakata rohkem vaatama loodusturistide poole. 

Riigi lahkumine sunnib nime vahetama

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles