Kehvas olukorras olnud majaga läheb veel aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui esialgu loodeti Viljandi muusikakooli maja saada valmis 9. märtsiks, siis nüüd on plaan jõuda sellega ühele poole 28. aprilliks. Kolima saab tõenäoliselt hakata paar nädalat varem.
Kui esialgu loodeti Viljandi muusikakooli maja saada valmis 9. märtsiks, siis nüüd on plaan jõuda sellega ühele poole 28. aprilliks. Kolima saab tõenäoliselt hakata paar nädalat varem. Foto: Marko Saarm

Viljandi muusikakoolis kestavad ehitustööd järgmise kuu lõpuni, ehkki algse plaani järgi pidid need valmima kaks nädalat tagasi. Ühtlasi läheb remont kavandatust 100 000 eurot rohkem maksma.

«Kõik lisatööd ja ajagraafik on ehitajaga kokku lepitud,» ütles Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. See tähendab, et ehitajad, aktsiaseltsid YIT Ehitus ja Pärnu REV ning osaühing Pärnu REV Ehitus ei ole töö kallinemises ja venimises süüdi.

Märtsi keskpaiga asemel saab muusikakool kesklinna majja tagasi kolima hakata aprillis. 1,2 miljoni asemel läheb remont maksma 1,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles