Akadeemia kutsub inspireerivale festivalile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm aastat tagasi näitasid sepad festivalil valgusmängu.
Kolm aastat tagasi näitasid sepad festivalil valgusmängu. Foto: Marko Saarm

Täna ja homme on Viljandis kultuuriakadeemia üliõpilaste festival «Oma lugu». Kahel päeval ootab 65. aastapäeva tähistav kultuuriakadeemia edasiõppijaid ja teisi uudistajaid nautima kultuurielamusi ning endaga tutvuma.

Neljandat aastat korraldatav festival algab täna inspiratsioonipäevaga pärimusmuusika aidas, kus räägivad oma lugusid tuntud inimesed erinevatest kultuurivaldkondadest. Nende seas on laulja ja helilooja Tõnis Mägi, näitleja Adeele Sepp, maalikunstnik ja graafik Jüri Arrak, kitarrist ja laulukirjutaja Erki Pärnoja ning ühe suurima kontserdiagentuuri Live Nation Entertainment Baltikumi kontori peapromootor Eva Palm.

«Oma loo» peakorraldaja, Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia teise kursuse kultuurikorralduse eriala tudengi Elli Kalju sõnul on festival eri osakondade üliõpilaste, aktiivsete gümnasistide, tulevaste tudengite ning Viljandi elanike kokkusaamise koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles