Prokuratuur kinnitab: lendava BMW juht oli narkojoobes (1)

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembri lõpus parkis noor naine uhke BMW Köstri tänav 1 korteri elutuppa otsapidi ahju. Nii autojuht kui toas olev mees pääsesid ehmatusega.
Novembri lõpus parkis noor naine uhke BMW Köstri tänav 1 korteri elutuppa otsapidi ahju. Nii autojuht kui toas olev mees pääsesid ehmatusega. Foto: Marko Suurmägi

Mullu 21. novembril BMW-ga pika õhulennu teinud ja seejärel autoga läbi Köstri tänaval asuva elumaja seina sõitnud 22-aastase naise narkojoove on prokuratuuri sõnul leidnud kinnitust. Juhtunu uurimiseks algatatud kriminaalasi on prokuratuuris, kuid kohtueelne menetlus ei ole veel läbi ja endiselt ei ole sõiduki tehnilise ekspertiisi vastuseid.

«Tänaseks on teostatud mitmeid menetlustoiminguid, sealhulgas ülekuulamisi. Lisaks sellele on ekspertiisi tulemusel leidnud kinnituse fakt, et sõidukijuht oli narkojoobes. Hetkel on sooritamisel nii autotehniline kui liiklustehniline ekspertiis, nende tulemused ei ole veel laekunud. Ekspertiiside läbiviijaks on Eesti Kohtuekspertiisi Instituut,» ütles Sakalale Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius.

Autoroolis olnud 22-aastasel Heleryl tuvastati pärast õnnetust tehtud kiirtestiga kanepi tarvitamise tunnused. Naine testi tulemusi ümber ei lükanud, kuid eitas õnnetuse hetkel narkojoobes olemist.

Avariiga tekitatud kahju ulatus 30 000 euroni, õnnetuses tugevalt kannatada saanud maja on nüüdseks kindlustusfirma toel taastatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles