Tarvastu kooli ümbrus muutus avaramaks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taamal paistva koolistaadioni ees seisavad (vasakult) Tarvastu vallavolikogu liige Andi Reitel, keda nii suur puude langetamine pahandas, kooli majandusjuht Maire Naaris ja kehalise kasvatuse õpetaja Margus Igga, kellele raie heameelt tegi.
Taamal paistva koolistaadioni ees seisavad (vasakult) Tarvastu vallavolikogu liige Andi Reitel, keda nii suur puude langetamine pahandas, kooli majandusjuht Maire Naaris ja kehalise kasvatuse õpetaja Margus Igga, kellele raie heameelt tegi. Foto: Elmo Riig

​Tarvastu gümnaasiumi ümbruses langetati ligikaudu 240 vana puud ning kool loodab, et nüüd saab staadionil paremini kehalise kasvatuse tunde pidada. Samas on raie tekitanud ka pahameelt.

Tarvastu valla majandusnõunik Rein Anton ütles, et töö algas eelmisel nädalal ning märtsi lõpuks peab olema kogu maa-ala täielikult taastatud. Sealhulgas näiteks freesitakse maha pooled kändudest. Lõpptähtajast võib tema sõnul üle minna vaid juhul, kui ilm väga ebasoodsaks muutub.

Töid teeb osaühing Laanevall ning need lähevad vallale maksma 2400 eurot. Antoni ütlust mööda kergitas hinda kändude freesimine, aga teisalt sai suures osas tasuda langetatud puudega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles