Ettevõtjad käisid taas Ida-Virumaalt töötajaid otsimas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vooditootja Delux otsis eelmisel aastal Ida-Virumaalt oma Viljandimaa tehastesse töötajaid. Otsingud lõppesid sellega, et Delux rajas Narva uue tootmisbaasi.
Viljandi vooditootja Delux otsis eelmisel aastal Ida-Virumaalt oma Viljandimaa tehastesse töötajaid. Otsingud lõppesid sellega, et Delux rajas Narva uue tootmisbaasi. Foto: Inga Petrova

​Ehkki aastatagune Viljandi ettevõtjate käik Ida-Virumaale loodetud edu ei toonud, läksid nad eile koos linnavalitsusega taas Jõhvi töömessile, et endale töökäsi palgata ja linna tutvustada.

Mullune retk Jõhvi ja Narva lõppes algselt plaanituga võrreldes teistpidi. Nüüdseks pole ühtegi toona siia tööd ja linna proovima tulnud inimest paigale jäänud, küll aga rajas vooditootja Delux Narva oma filiaali, sest oli näha, et tööjõudu Ida-Virumaal jätkub.

Eile messil käinud ettevõtete esindajad ei uskunud, et tänavu võiks sarnane asi korduda. Aktsiaseltsi Viljandi Aken ja Uks juhataja Rain Hüva meenutas, et aasta tagasi tuli mõni inimene Ida-Virumaalt siia tööd proovima, kuid ühel või teisel põhjusel nad kõik lahkusid. Seda, et Viljandi nime kandev ettevõte võiks mingi osa akende ja uste tootmisest Ida-Virumaale kolida, Hüva ei uskunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles