Männimäe lasteaed ootab pikisilmi põhjalikku remonti

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn otsib Männimäe lasteaia põhjalikuks remondiks lisaraha ja loodab riigi abile. Kui taotlus rahuldatakse, võiks remont alata 2017.–2018. aastal.
Linn otsib Männimäe lasteaia põhjalikuks remondiks lisaraha ja loodab riigi abile. Kui taotlus rahuldatakse, võiks remont alata 2017.–2018. aastal. Foto: Marko Saarm

Jaanuaris kontrollis terviseamet Männimäe lasteaias tervisekaitsenõuete täitmist ja leidis viis puudust. Ehkki avariilised olukorrad on tänaseks kõrvaldatud, peab linnavalitsus suuremate tööde tegemiseks lootma riigi abile.

Esimese puudusena on linnavalitsusele saadetud märgukirjas välja toodud, et  lasteaeda ümbritsev asfalttee on auklik, lagunenud ja ohtlik ning kanalisatsioonikaevude ääred on pinnasest kõrgemad. Tee ohtlikkuse pärast on lastele jalgrattaga sõitmine keelatud.

«Rattaga sõitmiseks on meil tõesti väga halvad tingimused,» nentis Männimäe lasteaia direktor Ene Männik. «Auke küll üks aasta täideti ja tasandati, kuid ega lahtised kivid ka rattasõiduks kõige paremad ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles