«Hype The Funk» peab sünnipäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Veski improviseerib homme Viljandis.
Villu Veski improviseerib homme Viljandis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Homme tähistab üritustesari «Hype The Funk» 11. aastapäeva.

Aegade jooksul on seda korraldatud väga erinevates paikades alates väikesest Võlvikeldrist kuni suure katlamajani välja. Pidudel on esinenud kõik nimekad Eesti house’i DJ-d ja mitu välismaist respekteeritud artisti.

Viimased kuus aastat olid üritused Rubiini kinos. Selle lammutamise järel on leitud sobivad ruumid Männimäe külalistemajas. Uus koht on korraldajate kinnitust mööda hästi vastu võetud ning pälvinud palju kiidusõnu nii pidutsejatelt kui esinejatelt.

Sünnipäevale on kutsutud Eesti üks tuntumaid DJ-sid Widenski, kes on plaate keerutanud juba üle 15 aasta. Nende aastate jooksul on ta esinenud ligi 20 riigi klubides. Uudse ja huvitava elamuse pakub džässmuusiku ja heliloojana kogu maailmas tuntud Villu Veski. Ta improviseerib saksofonil DJ Widenski valitud house-muusikale ning laseb peale saksofoni käiku videoinstallatsioonid.

Külalisesinejana astub lavale DJ Merimell. Tartust pärit neiu on viimastel aastatel noppinud  DJ-festivalidelt kõrgeid kohti ning teda näeb üha sagedamini mängimas Eesti tähtsamatel klubimuusika üritustel.

Loomulikult astuvad sünnipäevapeol üles «Hype The Funki» residendid Direktor ja Ats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles