Kesklinna kool jätkab rändkarika hea hoidjana

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa koolide vahelise teatevõistluse võitis suurte õppeasutuste arvestuses taas Kesklinna kool.
Viljandimaa koolide vahelise teatevõistluse võitis suurte õppeasutuste arvestuses taas Kesklinna kool. Foto: Margit Kurvits

​Läinud nädalal peeti Viljandimaa koolide vahelisi teatevõistlusi «Tähelepanu, start», kus osalesid teise kuni viienda klassi õpilased. Suuri koole tegi kaasa kolm ja väikseid kuus. Kavas oli neli teatevõistlust ning neid sai koolis harjutada juba veebruari algusest. 

Suurte koolide arvestuses saavutas esimese koha Viljandi Kesklinna kool, kellele anti ühtlasi Viljandi spordihoone rändkarikas. Seda trofeed antakse välja ajast, kui valmis spordihoone juurdeehitis. Selle avamise puhul algatatud traditsioon on kestnud nüüdseks juba 15 hooaega ning kõik need aastad on karikas olnud Kesklinna kooli valduses.

Tänavu tegid võidukas võistkonnas kaasa Kendra Aidla, Käroli Mänd, Rebeca Toomla, Uku Tamberg, Oliver Buht, Sten Marcus Pulin, Mona Sepp, Noora Ronk, Eliisa Leinus, Sander Šinkartšuk, Siim Kabral, Eric Levit, Ingel  Madleen Tiitus, Lene Varula, Merit Sirg, Rasmus Kaljurand, Aimar Alksnis, Jaan-Paul Varik, Adele Tamberg, Helene Metsmaa, Kiara Oja, Madis Andreas Raba, Jürgen Aas ja Mihkel Leetmaa. Võistkonna õpetajad on Raina Luhakooder ja Riho Siil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles