Tantsurühmad tegid Leedus häid tulemusi

, lapsevanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja tantsukooli põhirühm teenis Leedus tihedas konkurentsis omas grupis hinnalise kuuenda koha.
Tanja tantsukooli põhirühm teenis Leedus tihedas konkurentsis omas grupis hinnalise kuuenda koha. Foto: Erakogu

Märtsi esimesel nädalavahetusel sõitis Viljandis tegutseva Tanja tantsukooli 34 särasilmset õpilast koos treeneritega Leedu show- ja nüüdistantsu meistrivõistlustele ning tõi sealt koju hinnalise neljanda ja kuuenda koha.

Leedu võistlus oli Tanja tantsukooli noortele esimene sellelaadne kogemus, sest meistrivõistlused erinevad oma reeglite poolest tantsufestivalidest. Võistlus algab eelvoorudega, seejärel tulevad poolfinaalid ja lõpuks on mõistagi finaal. Tantsurühmad, kes saavad poolfinaalist edasi, peavad uuesti esinema. Kui rühma aga kohal ei ole, siis tema tulemus annulleeritakse. Nii juhtus ka Leedus. Laste pisaraid oli palju. Žürii liikmed olid tantsuerialal kvalifitseeritud ja pidasid reeglitest kinni.

Eestit esindas Leedus kaks tantsukooli. Lisaks Viljandi Tanja tantsukoolile oli kohal Tallinna tantsustuudio Star Dance, kes jõudis pjedestaali kõrgematele kohtadele, saades ühe esimese, ühe teise ja ühe kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles