Viljandi Metall jääb finaalivastast ootama

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Valitsev Eesti võrkpalli meisternaiskond Viljandi Metall alistas kolmapäeval tänavuste tiitlivõistluste poolfinaalis kolmandat korda suurema raskuseta Võru naiskonna ning lunastas meistrivõistluste finaalikoha.


Seekord Viljandi maagümnaasiumi spordisaalis peetud kohtumise geimid lõppesid punktidega 25:15, 25:17 ja 25:23. Võrulannad alistanud Viljandi Metall kontrollis meelekindlalt kohtumise kulgu ning nagu kinnitas naiskonna juhendaja, muutusid mängijad veidi lohakaks vaid viimases geimis.

Viljandi 3:0 võiduga olid lõppenud ka kaks varem peetud poolfinaalkohtumist: möödunud laupäeval Viljandis ja pühapäeval Võrus.

Meistrivõistluste poolfinaali jõudnud viljandlannad jäävad vastast ootama paarist TÜ/Eeden ja GMP. Sellel tandemil on pärast kaht peetud kohtumist seis 1:1 viigis, kolmandat korda on nad väljakul neljapäeva õhtul Tallinnas.

Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalseeria algab kolme nädala pärast. Põhiturniiri võitjana on Viljandi Metallil 6. aprillile kavandatud avamängus kasutada kodusaali eelis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles