Kino saab (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Viljandimaa filmisõpradel kui Forum Cinemase tegevjuhil Kristjan Kongol on põhjust rahul olla. Viljandi kinos on uusima tehnoloogiaga projektsioonitehnika, üliteravat pilti ja eredaid värve võimaldavad ekraanid, mugavad istmed ning ruumilist ja eriti elutruud heli võimaldav helisüsteem.
Nii Viljandimaa filmisõpradel kui Forum Cinemase tegevjuhil Kristjan Kongol on põhjust rahul olla. Viljandi kinos on uusima tehnoloogiaga projektsioonitehnika, üliteravat pilti ja eredaid värve võimaldavad ekraanid, mugavad istmed ning ruumilist ja eriti elutruud heli võimaldav helisüsteem. Foto: Elmo Riig

​Üle viie aasta ilma korraliku kinota olnud filmisõpradest viljandlaste kannatused on lõppenud. Täna avab kino viimaks ometi uksed. 

Ligi 260 vaatajat mahutava kahe saaliga kino taga seisab Baltimaade suurim kinokett Forum Cinemas ja see asub Centrumi kaubanduskeskuse kukil.

«See on täiesti maailmatasemel kino, mis ei jää kuidagi alla ühegi suure pealinna omale,» kinnitas Forum Cinemase kinoinsener Peeter Saat ning vaatas pärast pikki ootusi rahulolevalt ringi projektoriruumis. Selle pindalast võtavad tähelepanuväärse osa enda alla 30 eraldi võimendussüsteemi, mis hoolitsevad suure saali 38 eritellimusel valmistatud kõlari eest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles