Kaaslasele lilleõie meisterdamiseks kulus kuus minutit

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli üheksanda klassi noormehed Jako Kõuts, Marc Eirand, Sergo Jakovlev, Alex Tund ja Gustav-Hendrik Seeder omameisterdatud lilledega.
Paalalinna kooli üheksanda klassi noormehed Jako Kõuts, Marc Eirand, Sergo Jakovlev, Alex Tund ja Gustav-Hendrik Seeder omameisterdatud lilledega. Foto: Marko Saarm

Eile kilkas Paalalinna koolis kleitides tüdrukuid tavapärasest rohkem ning pisikesed poisid jooksid ringi, vuntsid ees, ja meisterdasid tähtsa päeva puhul lillegi valmis.

Ei, see ei olnud naistepäev, mida koolis tähistati. See oli tüdrukutepäev. Sel päeval rõhutati koolis kleitide kandmist, poseeriti fotonurgas, meisterdati lilli, pisteti oma soove komplimendikasti, tehti näomaalinguid ja külas käis noor blogija Mariel Pähkel.

Päeva eestvedaja, sotsiaalpedagoog Karin Kiilaspä sõnul tuli tüdrukutepäeva idee novembris tähistatud poistepäevast. «Et poistel selline päev oli, mõtles huvijuht, et võiks ka tüdrukutele sellise korraldada, ja mina võtsin selle ette.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles