Autokeskused jagavad äriruumi ümber

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala lõpus võeti osaühingu Lavo Kaubandus maatükil Tallinna ja Leola tänava ristumiskohas maha puud ja põõsad ning alustati ehituse ettevalmistamist pinnasetöödega. Suvel peab selles kohas uksed avama uus Honda esindus.
Eelmise nädala lõpus võeti osaühingu Lavo Kaubandus maatükil Tallinna ja Leola tänava ristumiskohas maha puud ja põõsad ning alustati ehituse ettevalmistamist pinnasetöödega. Suvel peab selles kohas uksed avama uus Honda esindus. Foto: ELMO RIIG, MÄRK OÜ (montaaž)

​Aasta teisel poolel on Viljandis oodata mitme autoesinduse kolimist. Nimelt ostis Paalalinna elurajoonis tegutsev Siller Auto Tallinna tänava ääres asuva Unistari ärimaja ning seetõttu sealt lahkuma sunnitud Honda esindus läheb mõnesaja meetri kaugusele kerkivasse päris uude hoonesse.

Praegu Suur-Kaare tänaval omaaegsesse katlamajja rajatud pinnal SEAT-e, Suzukisid, Hyundaisid, Isuzusid ja Citroëne müüv ning hooldus- ja remonditeenust pakkuv Siller Auto kibeles avaramasse kohta juba tükk aega ning veel mullu pidas ta plaani ehitada uus esindus aadressile Tallinna tänav 99b soetatud tootmishoone asemele.

Suurem paremas kohas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles